event

Online Train the Trainer for Educators – The Blue Connection (LANGUAGE DUTCH)

Thursday, February 4th 2021

Until: Friday, February 5th 2021

13:00 PM - 17:00 PM, CEST – Central European Time (Amsterdam)

Wherever you are...Online!

Introduceer The Blue Connection in je curriculum en word een gecertificeerd docent!

The Blue Connection is een cross-functioneel bedrijfsspel gericht op het Circular Value Chain Management duurzaamheidsmodel. Het simulatiespel daagt de deelnemers uit om een lineaire value chain om te zetten in een circulaire value chain en tegelijkertijd de ‘Return on Investment (ROI)’ te verhogen in een zakelijke omgeving die de afdelingen inkoop, operations & supply chain, verkoop en financiën omvat.

Doe mee aan deze ‘Train the Trainer’ en verken een cross-functionele bedrijfsstrategie simulatie gericht op ‘Circular Value Chain Management’, The Blue Connection.

Deze training is bedoeld voor docenten die geïnteresseerd zijn in het integreren van  circulaire economie en/of  Value Chain Management in hun syllabus. Het stelt u in staat om de eerste stappen te verkennen voor een succesvolle integratie van deze Value Chain strategie simulatie in uw curriculum.

Het evenement vindt plaats tijdens twee dagen:  Donderdag 4 en vrijdag 5 februari 2021. U krijgt de kans om onze simulatie, The Blue Connection, te ervaren.

Het schema: Elke dag van 13.00 tot 17.00 uur CET (Amsterdamse tijd)

U dient beide dagen deel te nemen om gecertificeerd te worden!

Leerresultaten:

  • Hoe werkt de bedrijfssimulatie?
  • Hoe integreer je het bedrijfsspel in een cursus?
  • Hoe kunnen we de leereffecten voor de deelnemers verbeteren?
  • Hoe evalueert u de resultaten van de deelnemer en de leereffecten?

Let op: Deze workshop is alleen voor docenten. The Blue Connection wordt echter ook gebruikt voor professionele opleidingen en we bouwen aan een partnernetwerk om The Blue Connection wereldwijd te kunnen leveren. Dus als u niet bij een universiteit werkt, kunt u ons direct bereiken en zullen we samen uw vragen en ideeën bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NU REGISTREREN! 

Register now for the event